-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz tankraid #231091 üzenetére
A Next Time Kft. helyett ha valaki tud más megoldást inkább válassza azt, ezután én is ezt teszem. Nekem sajnos nem jók a tapasztalataim velük kapcsolatban. A munkafelvevő laikus, félretájékoztatott. Mako 3-at vittem be mert sietni kezdett 2 évesen. Azt mondta szét kell szedni, sok a munkájuk, ezért 25 napra tudják vállalni 15000 Ft ért. Kérdeztem, hogy a 15000 Ft, szétszedés azt jelenti hogy ezzel a karbantartás olajozás is megtörténik, és akkor nem kell kb. öt évig ezzel foglalkozni? Válasza az volt, hogy igen. Elhoztam az órát, amit 35 nap alatt állítottak be!?, úgyhogy 10 napot még késtek a vállalásukhoz képest. Azt se mondták hogy bocsi. Megkérdeztem, hogy akkor most megolajozták és öt évig nem kell újra szervizelni? Azt mondta a munkafelvevő, hogy ő nem órás, de biztosan "odapöttyintettek" néhány csepp olajat ahová kell!? Most már azt mondta, hogy az egy nagygenerál, aminél szét kell szedni darabokra, gépben kitisztítani, összepakolni, beállítaniv az órát. Nem akartam, mondani, hogy a felvételnél nem ezt mondta. Kérdem az mibe fáj náluk? 35 40000 Ft!!! Szerintem egy beállítás nyomáspróba 15000 Ft ért sok. Nem beszélve arról, hogy ezt 35 nap alatt sikerült elvégezniük. Még nem hordtam, de ezek után bízom benne, hogy legalább pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok