-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz guftabi96 #252053 üzenetére
Erre cseréltem a Citizent:
A szíjas kérdésemre továbbra is várok valamilyen tanácsot (ennek a hsz-nek az előzményében leírtam a problémát)Speedmaster az alsó polcról a Lorustól:
Vele nagyon régen szemezgettem, most hogy egy másik órámat eladtam, lett neki helye.
Abszolút "filléres" árkategória ez is, de mind a kettő instant szerelem volt.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz rbalint88 #251998 üzenetére
Nos, ez történt.
A Citizen ment vissza és lett helyette egy Orient, aminek viszont a gyári szíja az én csuklómra nem jó: még a legelső lyukat használva sem elég szoros.
Viszont 23mm a gyári szíj, ami meg amint látom elég ritka.
Melyik lenne a jobb megoldás: 24mm-es szíjat venni rá és egy nagyon picit megfaragni a csatlakozásnál vagy 22mm egy csúnya kis hézaggal?#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Szilágyi84 #252003 üzenetére
2011-es, most megkerestem a dobozát.
Akkor mégsem annyira öreg, többre emlékeztem.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz #97571072 #251995 üzenetére
Igen, sokkal nagyobbnak hat.
Miközben mind a két óra 44mm (bár ez a 44mm már alapból sok az én csuklómra).
Egyébként a Casio minőségibb érzetet kelt, miközben olcsóbb. És azon az üveg is zafír.Van ezeken kívül 3 Lorusom (+1 Festina).
Én szeretem őket és a Lorus kínálata alapból tetszik (sokkal jobban, mint pl a Casioé), de gondoltam/gondolom itt túl nagy igény azokra nem lenne így csak most köszöntem beMind kvarc. Másmilyet nem is szeretnék. Munkám miatt napközben nincsenek a kezemen (nem is szeretném leamortizálni heteken belül egyiket sem és hivatalosan sem lehet rajtam), illetve én inkább ékszerként hordom őket - legyen ez bármekkora eretnekség (ha az). Érdekelni érdeklnek a mechnikusak is, sőt kifejezetten csodájára járok ezeknek is, de a vele járó dolgokat, plusz árat stb már nem kívánom. Ilyen szempontból pedig -számomra- mindegy, hogy mi van a számlap alatt (kivéve ugye a skeletonok).
Itt van a többi egyébként, egyben:
A kék számlapos Lorus nem mai csirke már, ennek még forgatható a lünettája (amennyire én tudom ez mostanában már nem divat náluk)[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Csatlakoznék a topikhoz az előző héten rendelt óráimmal. A Citizent egész jó áron sikerült beszerezni. A Casio is most elég drága mindenhol, de az árukeresős grafikont nézve volt már olcsóbb is hónapelejéig, mint amennyiért én vettem (mind a 2db ~ 56.000Ft volt).
Elég nagyok, bár az én vékony (~17cm) csuklómra nehéz olyat találni, ami tetszik és és nem egy batár.#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Canyon Stoic 2 XL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest