- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
cousin333 #756 üzenetére
Köszi a tippet, közben azért böngésztem máshol is...találtam 29K-ért egy Tissot PR50 órát, az elég tetszetős darab
Lehet, arra fogok beruházni, bár ha aranyozott lenne a kerete (vagy korona, fene tudja, hogy hívják szakszerűen
), akkor olyan jobb lenne, még ha drágább is...
Szóval az ilyen "nuku digit kijelzős", viszonylag letisztult órák között nézelődök -
JBM
újonc
válasz
cousin333 #712 üzenetére
Szia!
Én is ezt néztem ki: Casio WVQ-110TDE-1AER
Láttam is élőben, de nekem az a furcsa, hogy a képen kéknek látom a számlapot, viszont a boltban sötétszürke volt. A gyártó oldalán nem látok rá utalást, hogy több féle számlappal készül. Szerinted ennek mi lehet az oka? Nekem a kék jobban tetszene.
-
moma
őstag
válasz
cousin333 #716 üzenetére
jól néznek ki azok is. egyébként én meg már jó ideje nem hordok órát mert van bennem valami ösztön, ami leszedi a kezemről és ott hagyja mindenhol és így anyagi csőd
De volt, hogy azt vettem észre moziban a film végén, hogy amin állok az valószínűleg az óra
Így csak nézegetem őket
-
cousin333
addikt
válasz
cousin333 #712 üzenetére
Őt váltja: Casio DBC-62
Ez alapján meg vagyok elégedve a Casioval. 11 éve van meg, eddig egyszer cseréltem benne elemet, és kétszer szíjat. Ja, és ez csak 25 gramm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest