Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
veector #12153 üzenetére
Az ebay-es óravásárlást felejtsd el. Nagyon kockázatos, és bebizonyíthatatlan, ha hamisat kapsz. S, úgyis kamut küldenek, még 300 dodóért is.
Nekem is ilyenem van, hidd el, h nem kevés időt fektettem bele, mire utánanéztem szinte mindenhol.
PRC 200 ügyében keresd Young-ot innen a fórumról, tud adni sokkal jobb áron, garantáltan eredetit, garantált 2év Tissot garanciával - ami adott esetben érvényesíthető is.
seiko
Nem semmi.
Alapvetően nem jönnek be az ilyen órák, de ez tényleg pazar tud lenni.
-
Mariner
tag
válasz
veector #12153 üzenetére
Elvileg a nagyobb hivatalos szervízek be tudják vizsgálni,de 15000huf-ba kerül a bizonylat róla.A legegyszerűbb ha egy elemcserére beadod mondjuk/vagy nyomáspróbára mivel azt csak eredetinél végzik el(vagyis ha hamis akkor nem vállalják el egyik műveletet sem,nehogy azt mondhasd,hogy egy eredetit beadtál egy hamisat meg visszakaptál)és ez a művelet megvan 3-5000huf-ból.Én a nyomáspróbás változatot választottam az LBS-ben amikor vettem egyet,az enyémmel semmi gond nem volt,amit sejtettem is de biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Formula-1
- Filmvilág
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bundle topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest