Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz veector #12153 üzenetére
Az ebay-es óravásárlást felejtsd el. Nagyon kockázatos, és bebizonyíthatatlan, ha hamisat kapsz. S, úgyis kamut küldenek, még 300 dodóért is.
Nekem is ilyenem van, hidd el, h nem kevés időt fektettem bele, mire utánanéztem szinte mindenhol.
PRC 200 ügyében keresd Young-ot innen a fórumról, tud adni sokkal jobb áron, garantáltan eredetit, garantált 2év Tissot garanciával - ami adott esetben érvényesíthető is.
seiko
Nem semmi.
Alapvetően nem jönnek be az ilyen órák, de ez tényleg pazar tud lenni.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mariner
tag
válasz veector #12153 üzenetére
Elvileg a nagyobb hivatalos szervízek be tudják vizsgálni,de 15000huf-ba kerül a bizonylat róla.A legegyszerűbb ha egy elemcserére beadod mondjuk/vagy nyomáspróbára mivel azt csak eredetinél végzik el(vagyis ha hamis akkor nem vállalják el egyik műveletet sem,nehogy azt mondhasd,hogy egy eredetit beadtál egy hamisat meg visszakaptál)és ez a művelet megvan 3-5000huf-ból.Én a nyomáspróbás változatot választottam az LBS-ben amikor vettem egyet,az enyémmel semmi gond nem volt,amit sejtettem is de biztos ami biztos.
MZ/X jelentkezz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest