Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Atesz 666 #166503 üzenetére
Az értsd meg, hogy még a drágább órákon lévő gyári bőrszíj is elég ergya minőségű (általában), szóval 1-2-3 év múlva úgyis venned kell majd rá újat.
A legtöbb boltban kapható szíj belsejében sajnos ilyen műanyag lap (?) van, emiatt büdösödik. Nyilván a drágábbak jobb minőségűek, meg az sem mindegy, mennyire vagy izzadós, de egy jobb ára vetekszik az óráéval, így gondolom ez kilőve.
Emellett pl. M1ó, vadászcsiga és a hozzájuk hasonló mesterek szíjai tényleg valódi bőrből vannak, így sokkal tartósabbak, nem büdösödnek, jól áll nekik az öregedés. Egy ilyen Fossilt valószínűleg túl is él egy ilyen. És nem dolgoznak eszeveszettül drágán.
Szóval lehet szíj alapján választani órát, de ha van egy kis fantáziád, akkor sokkal több a lehetőség. Meg akik itt vagyunk, szeretjük cserélgetni, variálni, hogy éppen mivel hordjuk kedvenceinket.Semmi probléma az óráddal egyébként, tök jó, hogy tetszik, örülsz neki. A divatmárkák közül ezt tartom a legnormálisabbnak, nincsenek olyan gyomorforgató dolgaik, mint a Police, Diesel és társai; sőt, vannak tényleg egész tetszetős darabjaik. Pár éve, nekem is volt egy konkrét darab, ami megtetszett, de végül idetévedtem és nem vettem meg. Az ember ízlése változik. Akkoriban nem tetszettek a búvárórák, most viszont első számú kedvenceim. Érdemes olvasgatni, mert sokkal több a lehetőség, mint amit az orrunk alá tolnak a plázákban meg az üzletekben.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest