Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #210397 üzenetére
Ami nekem google-keresés nélkül is szemet szúrt, az a nagy 12-es jobb oldalán az első pici index, ami elsőre csak azért zavart, mert emiatt nem szimmetrikus, de rákeresve, az eredetin nincs ott. A másik pedig a csálé indexek a lünettán. Illetve a google képek alapján a betűtípus sem 100%-os. De reménykedni azért lehet. Azért ha a családban bárkinek lenne milliós órája, arról valószínűleg tudnék.
-
titán
-
BloodRay
veterán
válasz csabulaxi #210595 üzenetére
Sosem értem... Ez nekem egy az egyben olyan mintha azt látnám neten, hogy új Audi A6-ost hirdetnek 100.000Ft-ért... Fel se merülne, hogy komolyan vegyem az ilyesmit...
Nem beszélve a kinézetről, aminek nem sok köze van az eredetihez, max egy totál laikus számára.
Aki meg tudatosan vesz hamis órát, azt csak sajnálni tudom.
Legmókásabb számomra, amikor olyan sajnálta le valamelyik Seiko-m, aki egy hamis Rolexben feszített. Persze, ha megkínoznák is azt hazudná, hogy eredeti."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
sózópityu
újonc
válasz csabulaxi #210749 üzenetére
Igen, a gyári netes, meg egyéb katalógus ismertető képeken direkt nem szokott lenni semmi azonosító, de ami forgalomba kerül az (elméletileg) mind szigorúan visszakereshetőnek kellene lenni. Ezért számozott.
Látod, még az eredeti alkatrészeket is gyakorlatilag nyilván tartják valahol! -
Nimda
addikt
válasz csabulaxi #211057 üzenetére
Gondoltam én is ezekre, az ütés ugye kizárva mert egyik esetben napokig a polcon állt az óra és úgy is elkalibrálódott. A mágnesesség meg szinte mindenhol ott van, számítógépek, hangdobozok stb. Szóval igazából azt nem tudom, hogy ezek az órák ennyire érzékenyek lennének, természetesnek mondható, vagy ennek nem szabadna ilyen sűrűn előfordulnia, normál használat mellett. Már a boltban ahol vettem, volt eltérés, pedig ott is egy helyben árválkodott sokáig (gondolom). Én gyanítom, hogy az elem vesztett a töltésből (ennél az óránál nem tudom és nem is írják, h mi az alacsony töltöttségi szint jelzése) de feleslegesen sem szeretném szervizbe vinni, ha erre van konkrét példa valakinél, talán megerősíthet valamiben.
-
SOAD19
addikt
válasz csabulaxi #211236 üzenetére
És akkor mi a helyzet a komplett lünettákkal? Pl. 42-es tokkal rendelkező, különböző márkák óráihoz könnyen beszerezhető acél lünetta, ami jó is rá? Gondolok ezalatt arra, hogy lehetnek tized mm eltérések a gyártók által 42 mm-esként megadott órák tényleges méretei között, és emiatt nem biztos, hogy az adott lünetta passzol rá?!
Más:
Normális, hogy az új 5-ös Seikonál, ennyire darabos a lume felszíne? -
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #211240 üzenetére
Bezel Mods and Upgrades for Orient Mako and Ray with Ceramic Lume Inserts!
szóval kapható olyan bezel amibe jók az SKx betétjei, onnantól bármi
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
olajbogyo
aktív tag
válasz csabulaxi #211236 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Ezzel a Citizen-el "felpiszkáltál":
[link]Az, az igazság, hogy azonnal rákerestem a neten, és a Timstore.hu látom 99eFt-ért is(133900 helyett) ráadásul azt írják, hogy 5 év garancia van hozzá!? Nem tudom az általad linkelt közösségnek küldött üz. után elérhető e ez az ár? Majd meglátom, mert küldök rá üzit....apropó, csak küldjem el az üzenetben, hogy melyiket szeretném, és adjanak nekem másik árat? Nem pofátlanság ezzel indítani? Vagy hogyan megy ez?
Még egyszer köszönöm a segítő szándékodat!Üdv!
"dzsi23"
Tudod hogy van ez, dehogy tudja az ember eldönteni, csak úgy érzi, hogy eldöntötte. De minél tovább nézelődik, érdeklődik, annál inkább elbizonytalanodik.
Casio óráim voltak, és most tette tönkre egy "órásmester" az elemcsere után, az első medencébe merülés után azonnal sapka lett neki. Ránéztem az órára, és teljesen tele volt vízzel. Nem abajgatom az öreg mestert, mert már amúgy is régi volt, és már amúgy is venni akartam egy másikat, de a következőkben jó lenne az ilyeneket elkerülni. Tudod itt vidéken nincs sehol olyan szaki, akire rá mernék bízni ezek után egy elemcserét is, ezért azt hiszem belefogok ilyen elem nélküli fényevős órába, hátha ez jobb lesz.
A Swiss alpine-nél, csak azért vacilláltam, mert azt mondták, hogy az óra az svájci, minden csak ezek után. De azt is olvastam, hogy ha egy svájci órát 40-50% körül akcióznak, ott valami nem kóser, hogy így van e, vagy sem, azt nem tudom. De egyébként miért kerülnéd a márkát? Miért nincs helye a többi mellet?[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz csabulaxi #211248 üzenetére
Szia!
Már írok is neki, hátha sikeredik....
Az, az igazság én magam is szeretném, ha hazai kerekedéstől/emberkétől vehetném meg.Köszönöm, majd jelzek, ha haladtam valamit.
[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz csabulaxi #211254 üzenetére
Szia!
Tegnap válaszolt a "timecenter", hogy sajna nem tud közeledni a szlovák árhoz. Nem baj, egy próbát megért. Egyébként le is tettem róla, nem csak a semmire nem való gariuk miatt, hanem azért is, mert érdekes módon a mai napon, varázsütésre a 99 eFt ról megdrágult 124 re ott is (azt hiszem). No, annyiért meg már biztosan nem veszem meg onnan.
A mai nap felmentem az Árkád-ba, és meglestem pár órát a TuTu-ban, voltam az árkádóra-ban, meg azt hiszem a miracolo-ban, ahol végre meg is tudtam nézni élőben őt
[link]Meg kell mondjam, hogy nagyon örülök, hogy ide keveredtem hozzátok, annak meg főként, hogy ajánlottad nekem ezt, mert nagyon el voltam tőle "ájulva". Felvéve is nagyon tetszik, és még az asszonykám is azt mondta, hogy ez valóban jól néz ki, és az eddigi próbáltak közül neki is ez jött be leginkább. Ennek fényében meg is rendeltem itthonról még a délelőtt folyamán, ráadásul 120eFt ért akciósan az enyém is lesz, hazai 2 év garival. Még egyszer köszi!
"5-ös kezelő"
Casio-im voltak eddig ezért olyat már nem akartam, mindenféleképpen váltani akartam, hogy jól döntöttem e, majd elválik.
"alphaville "
Meg is vettem, ahogyan írod is itthonról.
"Fall-N "
Igazat adok neked, de azért a fél ország már kintről rendel már szinte mindent. Nemsokára már a mindennapi kenyerünket is onnan vesszük....
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz csabulaxi #211472 üzenetére
A bordó szódával még csak-csak, de a többi... Nem az én világom, de csak a színek miatt. A forma meg a számlap tetszene
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sungoo
addikt
válasz csabulaxi #211479 üzenetére
Én elfogadom mindenki kultúráját, de attól véleményem még lehet. Ha kifinomult ízléssel nem is, de alapvető szépérzékkel azért mindenkit megáldott a Teremtő. Lehet ez akármilyen tisztelgés, ÉN személy szerint akkor sem hordanám, ha életjáradékot fizetne a Seiko. Természetesen ez bármilyen márkára érvényes lenne, ha így néz ki.
A kérdésekre rátérve: inkább itt kérdezzen az eredetről, mint a "online piacon" találkozzunk velük, eredetiként árulva. Én is találtam már órákat fiókban, mondjuk azokat mind én raktam bele.
TAG Heuer Aquaracer 300M Green Dial Na ez már inkább!
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz csabulaxi #211487 üzenetére
A szíj tipikus ázsiai ízlésvilág, thai, filippínó és környékbeli órás fórumokon látni, hogy a Seiko búvárokat nagyon sokan hasonlóan színes bőrszíjakon hordják.
És ahogy mondtad, nem nekünk készül az óra, mint ahogy egy Taki bácsis Doxának se lenne piaca külföldön.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #211647 üzenetére
Na, végre elért az új dizájn a prohardverre is? Ideje volt már, kifejezetten zavart, amikor valaki linkelt egy korábbi hsz-t, és rákattintva a régi dizájn fogadott. Amúgy elsőre nem tetszett, de hamar rájöttem, hogy sokkal jobb, mint a régi. Bár vannak még bugok... pl. most mobilról írok, és hiába jelölöm ki ezt a bekezdést, nem tudom offba tenni, csak az egész hozzászólást.
Szerintem nem kicsi az óra, telejesen jó méret. Az nem baj, ha kicsit szembemegy a mai "tányér" divattal.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #211680 üzenetére
Amikor egyedi formára vágyok, felkapom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest