- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
válasz
Qtya123 #71712 üzenetére
"De ott repkednek ezek a 350-500 közöttiek. Más helyeket is hívtam, kettő is adott látatlanban 200e körülit. Gyanítom az a különbség köztük, hogy míg az egyik maximálisan letakarítja a rozsdát, a másik helyen úgy-ahogy, aztán megy rá az alvázvédő...."
Ez így van. Baromi nagy munka eltávolítani a rozsdát. Az olcsó ajánlatnál nyilván ezt nem teszik meg. Szerintem engedd el, tényleg nem ér ennyit az egész. Hacsak nem tudod - akár csak részben - magadnak csinálni. De akkor meg te fogsz vele sokat dolgozni.
Én magamnak csináltam. De nem volt könnyű.Meg tudod ez a maximálisan eltávolítja a rozsdát is olyan dolog, hogy kb lehetetlen teljes szétszerelés nélkül.
És amikor kívül ilyen akkor már az üregekben is sok a rozsda. A legjobb dolog amit tehet az ember, hogy nem vesz rozsdás autót. Vagy legalábbis nagyon rozsdásat nem, hiszen ebben a korban már nincsenek csodák.
Szinte mindent meg lehet javítani egy autón. A rozsdás karosszériával való küzdelem szélmalomharc, sosem lesz jó.
-
Gyöször
senior tag
válasz
Qtya123 #71712 üzenetére
Kössz!
Nektek a légszűrő a tűzfal felé van? Leveszem a díszburkolatot a tetejéről, aztán ott is a trafó?
[Youtube link] ez az a motor, mint itt az sx4 ben, vagy ez még az 1.5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest