- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
tboldi #50539 üzenetére
No, kicsit felmelegítve az etanolos szálat, az érdekesség kedvéért:
Tegnap elgurultam az Auchan-hoz és 98-assal tankoltam tele a WagonR+-t (Shell 95 helyett), de nem mentem vele, csak néhány kilométert hazáig. Ma reggel volt meglepetés, amikor beindítottam a kocsit! Olyan szép halkan duruzsolt a motor, mint régebben; a motor teljesítménye, menet közbeni viselkedése is érezhetően javult. Lehet fiatal autónál ez nem ennyire feltűnő, de ilyen régebbi konstrukciónál megállapítható a különbség.
Hogy megfelelően lehessen mindezt értelmezni, évekkel ezelőtti kísérleteimben a sima 95-ös és a MOL prémium 95 között szintén érezhető volt a különbség, de a prémium 95 és 100 között nem, tehát nem az oktánszám hozza a változást – kihangsúlyozva: ez én esetemre vonatkoztatva –, hanem az összetétel. -
Siriusb
veterán
válasz
tboldi #50539 üzenetére
Továbbá Mosonmagyaróváron nincs is Auchan.
Akkor vélhetően különösebb fejtörés nélkül sikerült meghozni a döntést!Évente kétszer rakok bele prémiumot, de elég a 95-ös is, ennél az autónál nem érezni különbséget prémium 95 és 100 között. Azonban autópályára ki kellene mennem egy körre, vagy 3 hónapja nem voltam hosszabb úton.
Köszi a választ az olajra, akkor marad az Eneos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Oakley topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Metal topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest