Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dnelb
veterán
válasz dedike #25180 üzenetére
nem számolgatom, van androidra a fuel.io app, abba írogatom mióta megvan a kocsi, így mindig tudom mennyi az átlag, kiszámolja nekem.. Legjobb fogyim 5.5 volt, legrosszabb 8.5, átlag 7 A fedélzeti kb 0.3 literrel kevesebbet ír nálam Bár ha nagyon odafigyelek Pestről vidékre(200km abból 100 pálya) lemegyek 4.7ből, de az már nagyon nagypapás Télen home-work 2km-es útvonalon meg benyalja a 10et
(#25181) kornelka : na majd holnap lenyomlak (próbálkozok )
[ Szerkesztve ]
-
-
máyköl
veterán
válasz dedike #25189 üzenetére
Semennyit.
Ráadásul városban volt. Jó, nyilván arra törekedtem hogyan tudom a leglejjebb vinni, így kb. megőrjített a tempó amivel haladtam, de ez volt a legvége, ameddig bírtam vinni.
Ha kellemesen megyek vele, és jól kihúzatom kettesben és hármasban, akkor olyan 5,6-5,8között áll meg. -
NemTom1988
csendes tag
válasz dedike #25550 üzenetére
Ette azt is a rozsda, de szó szerint.. Egyszer körbejártuk, és hagytuk is ott. Az előzőt pont a rohadás miatt adtam el, így a legfőbb kritériumom az volt, hogy minnél jobb állapotban legyen a kasztni, felszereltség, motor, ajtók száma másodlagosak voltak. De nem volt egyszerű..
.. valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá pénzem..
-
Motion_Blur
félisten
-
őstag
válasz dedike #26175 üzenetére
Ja nekem is. Kicsit sokalok 5,8 millát egy suzukira, de az már automata váltos 4wd és led a fényszóró is...
Meg majd fel kell mennem egyszer-kétszer a budai gyerekfogorvoshoz a hegyre télen nagy hóban, csak hogy érezem hogy mégis kellett a 4wd (ha anélkül lenne 1,4 automata az még tutibb lenne) -
Kornel
veterán
válasz dedike #26532 üzenetére
Ja persze.
Splash csak városban / országuton volt használva.
Mégis tört a rugó.
Legjobb, hogy markaszervizben észre se vették, hogy a bal törött, a jobb pedig utána tört el, pályán éjszaka esőben 140 környéken.
Ha a letört darab nem vagodik ki, hanem kivágja a gumit, akkor lehet nem irogatok most itt.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz dedike #26770 üzenetére
Nekem már közel van a 12 évhez, de... [link] ez csak igény kérdése. Nem bírom elviselni amikor retkes az autó, meg azt se ha rásüt a nap és csupa (mosó)karc + matt..
5-6 évente új autót nem tehetem meg, de ha vennék, az is menne egyből mondjuk ide: [link], vagy ide: [link] meg lehet azért nézni a before-after képeket
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
félisten
-
kunberci
senior tag
válasz dedike #27205 üzenetére
Én cseréltetni szeretném az olajat kb 2000km-nél, ha már felajánlották az ingyenes cserét, ha nem ajánlották volna fel, akkor is cserélném az olajdoki tanácsa ellenében is. Azonban a véleményét tiszteletben tartom, sőt azok véleményét is akik nem cserélnek olajat, csak 15000km-enként. Városban fogom használni viszonylag rövid távokon ezért kevés km-t fogok menni vele. Nálam elég lesz az évenkénti olajcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest