Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
Hi !
Szerintem nyugodtan vehetsz Suzukit.
Nekem a 2. céges Suzukim van az első egy Swift volt 80.000 km-t mentem vele és soha semmi problémám nem volt. Most egy Wagon R+ van. Megmondom őszintén először énis nagyon féltem tőle de már nagyon megszerettem a kis kocsit.
Rengeteg ráncfelvaráson esett át a kocsi és csak úgy megsúgom, hogy töréstesztekben mostmár a legjobbak között van van benne légszák és oldalvédelem is. Nagyon jó futóműve van, rendkívül jó a féke igaz 150-160 körül már a szél dobálja kicsit a magassága miatt, de ennek ellenére stabil kocsi.
Valamint a Suzki motorok nagyon jól teljesítenek (várrosban nincs ellenfelem mindenkit legyorsulok). Kényelmsek az üllések a hátulja tényleg jól variállható igaz nekem csak a mélyláda kapott ott helyet. Talán negatívumként a váltót említeném ami nem túl precíz, meg hogy alattam sokat eszik, de ez a nehéz lábamnak köszönhető.
Ebben mostmár 30.000 km van de még nem kellett semmit sem ráköltenem. Valamint nagyon olcsó az alkatrész.
Nyugodtan megveheted családi kocsinak jobbat ennyi pénzért nem fogsz talállni.
Bye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest