- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
ha ragaszkodsz a SUSEhoz, akkor vard meg (nem tudom, mikor jon ki...)
amennyire en tudom - bar meg sose volt SUSEm - nem olyan egyszeru frissiteni, majdhogynem erdemesebb feltelepiteni az uj verziot, ha valtozas van
azt azert megjegyzem, hogy kezdokent valszeg nem tudod megkulomboztetni a 2.4es kernelt a 2.6ostol, tehat ha akarod, nyugodtan rakd fel a nemtudomhanyas SUSEt, ugyanolyan jol fog menni, mint a 9.1es
en pl felraktam az UHU 1.1 rcx-et (mar nem tudom, melyik volt), pedig kivarhattam volna a kiadott verziot - elsore ugyis csak ismerkedtem vele, majd amikor kijott az 1.1, akkor ujraraktam, es a kapasbol fontos dolgokat mar nem csesztem el benne
mert ugyan joszerivel minden elkovetett hiba javithato, csak tudni kell, hogy mit rontottal el es hogyan lehet helyrehozni, en ebbol kezdokent egyiket sem tudtam
ha szoszolni akarsz, rakd fel a mostanit, aztan kiismered valamennyire, utana csere 9.1re, ha mar kijott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged