- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
nem tud valaki címeket amiket a sources.list be kell berakni...?? suse hoz...
-
Gao182
tag
Kizárt dolog, mert nem tudom
Amúgy APT eddig is volt a SuSE-ban is, csak nem nagyon volt használva by senki sztem. Sztem ugyanúgy rpm-et használ az is, itt SuSE-s elérési utat kell megadni a listában... Én legalánbbis így tudom. -
Gao182
tag
Szerverre is nagyon jó a SuSE, ahol dolgozok cégnél ott SuSE a szerver és tökjól megy, ha szervert akarsz akkor nem kell GUI úgyse és a SuSE GUI része hajlamos beszarni, amúgy tök használható linux...
-
Gao182
tag
Szerintem az ilyen problémáiddal keresd meg a Novellt, mert Ők tuti meg tudják mondani és ez nekik is segítség, mert tudják, hogy mit kell fejleszteni még
És mostanában a SuSE-ra ráfér a fejlesztés, mert egyre több rosszat hallok
-
Gao182
tag
Ma jelent meg az RC1, valszeg lesz még pár RC és majd október 6-odikán fog megjelenni a végleges verzió
-
Gao182
tag
Igértek sokmindent a 10eshez, de ha megnézitek, elméletileg holnap jelenik meg az RC1, de még mindig tiszta bug és sok újítás nincs benne. Én felraktam a beta4et, olyan szép mint eddig, de irdatlan sok hiba volt benne, kb használhatatlan. ok hogy beta, de 3 nappal az RC1 mgjelenés előtt ne produkáljon ilyet egy beta se.. 2 napig volt fent és nem tudtam használni, iszonyat lassú volt és sokszor találkoztam olyannal hogy ezt nem szeretné meg azt nem szeretné. lassan windows szintre jut a suse? már az op rendszer irányít minket, ő mondja mit csinálhatunk és mit nem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest