- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzerjúzer
csendes tag
Szervusztok!
Az a problémám, hogy felraktam a Suse 10.0-t. Igazából a probléma nem ez, hanem az, hogy vagy a videókártyát nem kezeli (ATI Mobility X300), vagy a képernyőt (16:9 arányú, laptop), nem tudom, de hibaüzenetet ír ki, hogy nem tudom, mit nem tudott beállítani, mindenesetre nem tud rajta elindulni az X (jól tudom, hogy ez az a Windows-szerű kezelőfelület, igaz?), csak az a szöveges/parancssoros mód.
Én meg abszolúte kezdő vagyok, nem értek hozzá; szeretném, ha tudnám ezt a linuxot használni, ha már vagy másfél hétig ment a letöltése. Nem igazán akarok vacakolni másik fajta linux töltésével, szóval ha valaki szájbarágósan el tudná magyarázni, hogy mit kéne beírogatnom, hogy működjön rendesen, akkor jogosult lesz nálam egy sörre, ha nem, akkor format, osztán megy vissza csak az XP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Autós topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest