Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzerjúzer
csendes tag
Szervusztok!
Az a problémám, hogy felraktam a Suse 10.0-t. Igazából a probléma nem ez, hanem az, hogy vagy a videókártyát nem kezeli (ATI Mobility X300), vagy a képernyőt (16:9 arányú, laptop), nem tudom, de hibaüzenetet ír ki, hogy nem tudom, mit nem tudott beállítani, mindenesetre nem tud rajta elindulni az X (jól tudom, hogy ez az a Windows-szerű kezelőfelület, igaz?), csak az a szöveges/parancssoros mód.
Én meg abszolúte kezdő vagyok, nem értek hozzá; szeretném, ha tudnám ezt a linuxot használni, ha már vagy másfél hétig ment a letöltése. Nem igazán akarok vacakolni másik fajta linux töltésével, szóval ha valaki szájbarágósan el tudná magyarázni, hogy mit kéne beírogatnom, hogy működjön rendesen, akkor jogosult lesz nálam egy sörre, ha nem, akkor format, osztán megy vissza csak az XP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest