Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Pontosan! Én a 0 display-t szeretném látni, mintha pl. teamviewer-el nézném.
Erre tudtok megoldást?
Virtualbox-ban fut XP alatt egy kamerafigyelő program, arra kellene tudnom ránézni. Erre jó lenne a RDP is közvetlenül az XP-re, de valami miatt az sem megy (itt lehet, hogy portfowarding kellene a virtuálisgépre?).
Amúgy is kellene a linuxot is elérnem, mert csak onnan tudnám indítani a virtualboxot.
Parancssorosan is megy, de akkor nem látszik az ablaka, csak háttérben fut. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta
üzenetére
Most a mobaxterm programmal próbálkoztam, ott nincs az X11 forward alatt location. Azt akkor kívülről, magában a putty-ban állítsam be?
Tudnál egy kicsit segíteni a mobaxterm-el való csatlakozásban? Lépésenként, mert valahol valamit vagy nem jól csinálok, vagy valami nem jól van beállítva. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta
üzenetére
Köszi! Jól hangzik!
Amikor csatlakoztam SSH-val, akkor milyen paranccsal érem el, hogy a 0-ás desktopot adja ki nekem?
Az SSH-nál itt is ugyanúgy be kell pipálni az X11forward-ot? Location paramétert nem találok. -
Laca0
addikt
Köszi! Kipróbáltam, de nekem nincs x11vnc, csak vncserver.
Azt az üzenetet dobta vissza, hogy állítsam be a fontpath-t a vncserver scriptben.
Megnéztem benne az útvonalakat és kikommenteltem azokat az útvonalakat, amik nincsenek meg nálam. Ennek ellenére továbbra sem fut.
Van valami ötleted? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Távolról hogyan lehet elérni a képernyőt? A VNC csak egy új terminál ablakot nyit, nekem meg a fő asztal kellene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest