Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Pontosan! Én a 0 display-t szeretném látni, mintha pl. teamviewer-el nézném.
Erre tudtok megoldást?
Virtualbox-ban fut XP alatt egy kamerafigyelő program, arra kellene tudnom ránézni. Erre jó lenne a RDP is közvetlenül az XP-re, de valami miatt az sem megy (itt lehet, hogy portfowarding kellene a virtuálisgépre?).
Amúgy is kellene a linuxot is elérnem, mert csak onnan tudnám indítani a virtualboxot.
Parancssorosan is megy, de akkor nem látszik az ablaka, csak háttérben fut. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta
üzenetére
Most a mobaxterm programmal próbálkoztam, ott nincs az X11 forward alatt location. Azt akkor kívülről, magában a putty-ban állítsam be?
Tudnál egy kicsit segíteni a mobaxterm-el való csatlakozásban? Lépésenként, mert valahol valamit vagy nem jól csinálok, vagy valami nem jól van beállítva. -
Laca0
addikt
válasz
NonPiskóta
üzenetére
Köszi! Jól hangzik!
Amikor csatlakoztam SSH-val, akkor milyen paranccsal érem el, hogy a 0-ás desktopot adja ki nekem?
Az SSH-nál itt is ugyanúgy be kell pipálni az X11forward-ot? Location paramétert nem találok. -
Laca0
addikt
Köszi! Kipróbáltam, de nekem nincs x11vnc, csak vncserver.
Azt az üzenetet dobta vissza, hogy állítsam be a fontpath-t a vncserver scriptben.
Megnéztem benne az útvonalakat és kikommenteltem azokat az útvonalakat, amik nincsenek meg nálam. Ennek ellenére továbbra sem fut.
Van valami ötleted? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Távolról hogyan lehet elérni a képernyőt? A VNC csak egy új terminál ablakot nyit, nekem meg a fő asztal kellene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen program, ami...?
- SSD kibeszélő
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest