Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j.la
tag
Sziasztok!
Valaki már próbálta, hogy működik-e az új Suse egy Dell M5010-es laptopon? Csak azért kérdezem, mert Ubuntuból egyik verzió se ment, illetve a gyártó oldalán is 9.10-ig megy utána az sem.. 2 perc mire megnyit egy böngészőt, 15 perc mire betölt... stb.
-
j.la
tag
Sziasztok. Eddig Ubuntut használtam, de most felraktam az opensuse-t. Szépen fel is települt, de a net sajna nem megy. Ubi alatt a sudo mii-tool --force=10baseT-FD parancsot használtam mivel ott se ment a net. Windows alatt a hálózati beállításnál 10mbit és fullduplex alatt megy pöpecül ja és automata beállítások mellett. A kérdés az: Opensuse alatt milyen parancsot használjak hogy menjen a net? Részletes leírást kérnék mert nagyon kezdő vagyok a témában. Köszönöm előre is a segítségeket. Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest