Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j.la
tag
Sziasztok!
Valaki már próbálta, hogy működik-e az új Suse egy Dell M5010-es laptopon? Csak azért kérdezem, mert Ubuntuból egyik verzió se ment, illetve a gyártó oldalán is 9.10-ig megy utána az sem.. 2 perc mire megnyit egy böngészőt, 15 perc mire betölt... stb.
-
j.la
tag
Sziasztok. Eddig Ubuntut használtam, de most felraktam az opensuse-t. Szépen fel is települt, de a net sajna nem megy. Ubi alatt a sudo mii-tool --force=10baseT-FD parancsot használtam mivel ott se ment a net. Windows alatt a hálózati beállításnál 10mbit és fullduplex alatt megy pöpecül ja és automata beállítások mellett. A kérdés az: Opensuse alatt milyen parancsot használjak hogy menjen a net? Részletes leírást kérnék mert nagyon kezdő vagyok a témában. Köszönöm előre is a segítségeket. Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- sh4d0w: Nyitlocker
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest