Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Köszönöm a cikket elolvastam.
A snapsot, vagy ahogy itt írják pillanatkép lényege, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra egy alapjában működőképes rendszeren téves konfigurácó vagy telepítés után, ok ez meg is van. Viszont én úgy szeretnék visszaállni, hogy nincs működőképes rendszer amit újraindítok és bebootolom a korábbi pillanatfelvételt. Van egy töküres diszkem oda, hogy varázsolom vissza a rendszert?Mondjuk annyit kisilabizáltam az egészből, hogy csinálhatnék egy brtfs raid1-et egy másik diszkre, aztán lemonutolom a másik oldalt, ha az eredeti lemezem megdöglik akkor ezt a másikat bootolom be az eredeti helyett, elméletileg szép gyakorlatilag ki tudja, hogy működik-e.
-
Chuck Norris
senior tag
A cél az lenne, hogy ha teljesen megsemmisül a / akkor minél gyorsabban ugyan azt a működőképest rendszert vissza tudjam állítani. Tegyük fel a boot diszk megpusztult és kicseréltem egy újra.
Használtam acronist régebben ott úgy működött, hogy bebootoltam az acronis cd-t megmondtam neki, hogy a share-n hol van a mentés aztán pár perc alatt lett egy működőképes bootolható rendszerem, valami ilyesmi kellene. Szuper lenne az acronis is, szinte mindent támogat csak a brtfs-t nem.@cigam
A snapsot ha jól fogom fel csak arra jó, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra viszont ez az ellen nem véd ha teljesen tönkre megy a diszkem.A clonezilla igaz, hogy támogatja a bftfs-t viszont nem működik online
Online imaging/cloning is not implemented yet. The partition to be imaged or cloned has to be unmounted. -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, szerintem még nem írtam ide.
Telepítettem egy suse 12sp4-et a / -t brtfs-re formáztam. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan eszköz amivel tudok erről egy bootolható imidzset készíteni online. Olyasmi kellene mint az acronis, csak ugye az nem működik brtfs-el.
Ha nincs ilyen akkor mivel lehet ezt az egészet lementeni kötet szinten, dump is csak az ext-eket tudja, marad csak a tar? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mini-ITX
- Óra topik
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest