Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi571
csendes tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem maradnak a csomagok fenn a gépen, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont, ha a Szoftver telepítése/eltávolításával kezeled a programjaidat, abban az Opciók menüben tegyél pipát a Tisztítás csomag törlésekor felirat mellé, akkor letörli azokat a csomagokat is amit az a program hozott magával.
Tudom ajánlani még a BleachBit programot, ami eltávolítja a szükségtelen fájlokat, de ezzel azért óvatosan bánj, nehogy valami fontosat törölj!
Ennyit tudtam segíteni, biztosan jön majd valaki, aki jobban ismeri a renszert és még tud mondani valmi hasznosat.
Üdv: Gigi
-
batagy
őstag
Épp tegnap én is ugyanezt tapasztaltam!
OpenSUSE 12.2-ben.XFCE desktoppal, a GUI-n keresztül hiába állítottam be az órát , hogy ne használja a HW clockot, nem jegyezte meg, reboot után ugyanúgy a HW clockra állítja magát, az pedig egy órával többet mutat.
Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
gondolom belső hálózat) vonatkozik. A külső meg ugye ami megy az internet felé.