- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
...én is így vagyok, hogy sztem csak a KDE magyar, a gnome nem... legalábbis felemás nálam is.
Ubuntut megszoktam, de a global appmenu miatt váltanék, meg a gnome shell amúgy is tetszik, de Ubuntun olyan, mint a jó linzer: omlós...
Régebben volt opensuse fent, ehh, de nem olyan egyszerű átállni.
Jah, és ha azt elmondaná valaki, h Ubuntun egy gagyi a Nautilus, itt meg miért jó??? -
wetomi
aktív tag
Az l10n-hu részletre keress rá, ez benne van a nyelvi csomag nevében, akár libreoffice, akár kde. Ha kell, telepítsd, elvileg hozza magával az összes magyar fordítást, elvileg a nyelvi ellenőrző csomagot, a hunspell-t is (vagy micsoda a neve).
Ezek után, ha beállítod és újraindítod, akkor rendben kellene, hogy legyen.
Hogy Gnome esetén is ez van a csomag nevében, az nem ugrik be, de gondolom igen. -
wetomi
aktív tag
Live cd-ről telepítetted és nem állítottad be véletlenül már akkor a magyar nyelvet? Akkor lehet, hogy nem ment fel a teljes nyelvi csomag.
Frissítsd a rendszert, ez az első és nézd meg, hogy telepítve van-e a magyar nyelvi csomag.
Nem emlékszem a csomag pontos nevére, de ha a csomagkezelőben rákeresel a hun-ra akkor több, mint valószínű, hogy kiadja. -
ludla
őstag
A KDE igazából a SUSE erőssége, a tárolók viszont nem jók, ide másak kellenek Additional package repositories
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest