Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
Nem leugatás volt. Nem vagyok hittérítő sem, nekem mindegy, hogy átállsz-e vagy sem. Az zavart, hogy látszólag a legkisebb erőfeszítést sem tetted meg a siker érdekében. Így akarsz fejleszteni? Win alatt tök jó a php, mondod. Linux alatt mennyivel nehezebb? Fejleszteni baromi nehéz munka. Rengeteg melóval, olvasással, tanulással jár. Persze össze lehet dobni valamit, de az messze nem fejlesztés, ebben ugye egyetértünk.
Ha leugattalak, akkor bocsánatot kérek, ha erősnek találtad. A mentalitásod zavart, hogy mástól vársz segítséget a legegyszerűbb, triviális kérdésekben is. A linux nem erről szól. Vagy változól és sikeres leszel vagy elveszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest