- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pengwin #3895 üzenetére
A notimon ez az első Linux, amelyik alapból nem omlik össze vagy lép fel valami nem várt hiba, pedig Nvidia fut, de még a nyílt Nouveau driverrel.
Szóval pár év SUSE Linux kihagyás után eddig még kellemes benyomásokat szerzett az openSUSE Leap 42.3 .
Érdemes Tumbleweed-re váltani, stabil?
Más:
A szoftverforrásokhoz még hozzáadtam a Packman, libdvdcss, Nvidia tárolókat is.
Viszont nem lelem a csomagok között a subdownloader-t, talán nincs is belőle rpm-csomag?
Másik gondom az, hogy telepítettem a VLC-lejátszót, de a Részletek/ Alap alkalmazások között nem lehet kiválasztani, csak a Videókat mutatja.
(#3888) pengwin
Körülbelül ugyanezt az utat jártam, szenvedtem végig GT 960M-el, sajnos ezt csak az egész laptoppal együtt lehetne eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest