Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
szundybence
üzenetére
Olvasnivaló (kicsit régebbi kiadásra vonatkozik, de használható az alapokhoz)
Régebbi Suseről szól, de ad egy képet a telepítés menetéről:
A tökéletes desktop-Opensuse 11.2 telepítése GNOME felülettel1. Igen
2. Hivatalos és nem hivatalos csomagkészletek
A Yast Vezérlőközpontban be lehet állítani ezeket.3. Biztonsági mentést és visszaállítást tud a Yast. Az alábbi kép egy régebbi kiadású Suseből való:

4. Kommunikáció
Magyar levelezési listák és külföldi fórumok vannak.A Hungarian Unix Portal SUSE Linux fóruma is rendelkezésre áll.
5. Az OpenSuse alapértelmezett felülete a KDE, de a Gnome 3 is jól támogatott. Ezenfelül az XFCE is választható a telepítés során. Természetesen ezenfelül többféle asztali környezet is kiválasztható, de azokat kicsit "fúrni-faragni" kell.
RPM-csomagkezelés:

-
whbear
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Csak amiket biztosan tudok : Internetet tudod használni, bár nekem telepítés után nem indult automatikusan a NetworkManager. Ha SUSE akkor KDE. A ppa az tároló, ami itt is van bőven. Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb. Automatikus frissítés van, de ez nagyon egyszerű, zypper dist-upgrade. De majd a szakértők kiegészítik én ennyit tudok segíteni.
Szerk: Azért az RPM-es világ teljesen más, sokat kell tanulnod de megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest