- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
szundybence
üzenetére
Olvasnivaló (kicsit régebbi kiadásra vonatkozik, de használható az alapokhoz)
Régebbi Suseről szól, de ad egy képet a telepítés menetéről:
A tökéletes desktop-Opensuse 11.2 telepítése GNOME felülettel1. Igen
2. Hivatalos és nem hivatalos csomagkészletek
A Yast Vezérlőközpontban be lehet állítani ezeket.3. Biztonsági mentést és visszaállítást tud a Yast. Az alábbi kép egy régebbi kiadású Suseből való:

4. Kommunikáció
Magyar levelezési listák és külföldi fórumok vannak.A Hungarian Unix Portal SUSE Linux fóruma is rendelkezésre áll.
5. Az OpenSuse alapértelmezett felülete a KDE, de a Gnome 3 is jól támogatott. Ezenfelül az XFCE is választható a telepítés során. Természetesen ezenfelül többféle asztali környezet is kiválasztható, de azokat kicsit "fúrni-faragni" kell.
RPM-csomagkezelés:

-
whbear
őstag
válasz
szundybence
üzenetére
Csak amiket biztosan tudok : Internetet tudod használni, bár nekem telepítés után nem indult automatikusan a NetworkManager. Ha SUSE akkor KDE. A ppa az tároló, ami itt is van bőven. Szerintem fényévekkel jobb mint az Ubuntu, mondom annak ellenére hogy Fedorát használok ami még jobb. Automatikus frissítés van, de ez nagyon egyszerű, zypper dist-upgrade. De majd a szakértők kiegészítik én ennyit tudok segíteni.
Szerk: Azért az RPM-es világ teljesen más, sokat kell tanulnod de megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest