- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark77
tag
válasz
meoindil #3053 üzenetére
Már fel raktam 64 bites verziót. Jó,de vannak apróságok.
Lehet,hogy én állítottam be valamit rosszul, de az asztalon lévő ikonokat nem tudom megmozdítani. Elforgatni, átméretezni engedi a rendszer, de egyik helyről a másikra húzni már nem.Konstans nem boldogula divx el. Japán hang van kép nincs. Feltelepítettem a kodeket, de még így sem megy.
Jó éjt! -
meoindil
aktív tag
válasz
meoindil #3053 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is az új 12.3-as SUSE fut már. Többnyire elégedett is vagyok vele...
Egy komoly, de főleg bosszantó problémám viszont van, amit egyáltalán nem értek. Régebbi kiadásoknál is előfordult, és nem is SUSE specifikus, de hátha tudtok rá megoldást ebben az esetben.
Gondolom nem mondok újat vele, hogy a digitális fényképezőgépek korában sokan töltenek fel képeket fórumokba, blogokba, vagy szeretnének létrehozni albumokat a neten.
Na, nekem (és több ismerősömnek is) itt kezdődik a probléma...
Jelen eset: openSUSE 12.3 - KDE - Firefox képfeltöltés:1. Például ide a prohardver fórumra:
Minden rendben, van előnézet egyszerű kiválasztani. ilyennek kellene lennie mindig!2. Index fóruma:
Itt kezdődik a gond. Semmilyen lehetőség nincs az előnézet bekapcsolására! Ha valaki egy utazás több száz képéből válogatna, garantáltan nem tudja megtalálni a kívánt képet.3. FB Fényképek/Video feltöltése:
4. FB Fényképalbum létrehozása:
Ez megint használhatatlan, ha válogatni szeretne az ember.5. Van egy olyan verzió is mikor maguk a képek csak ikonnézetben láthatóak, de jobboldalt a kijelölt képnek látható az előnézete. Kevés kép esetén használható.
Olyan mintha nem ugyanazt a fájlkezelőt hívná meg a képek feltöltéséhez a Firefox. Viszont nem tudom miért nem, és mitól függ, mikor melyiket használja! A legérthetetlenebb ebben a példában a FB esete ahol ugyanazon az oldalon nem ugyanúgy viselkedik, ha sima képfeltöltést vagy Fényképalbum létrehozását választom.
Próbáltam más böngészővel is, Chromium hasonlóan viselkedik. Gondoltam, ha más nem a Konqueror biztos a megfelelő előnézetet adja, hisz' önmagában fájlkezelő is, ami szintén tudja ezt a funkciót, de nem...
Az én amúgy sem nagy linux tudományom itt megáll... Elképzelésem sincs, hogy mivel tudnám beállítani, hogy mindig a megfelelő fájlkezelőt használja a képfeltöltésnél. Van ismerősöm, akinek még nagyobb probléma bármi ilyesmi. (Többször van szüksége a képfeltöltésre és kevésbé gépmániás.) Ha egy kezdő belefut egy ilyen dologba, amit nyugodtan tarthatnánk alapnak, amit jól kellene kezelni a rendszernek - az sikítva menekül vissza a Windowsra, mert ott ez azért működik. Én viszont szeretném ezt is szenvedés nélkül csinálni SUSEval is.
Előre is köszönök minden segítséget és tapasztalatot...
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged