Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Már meg ne sértődj, azért neked írtam a választ, mert te hoztad fel a nálad jelentkező legtöbb problémát. Én leírtam, hogy nálam zökkenőmentesen települt, viszont a net beállítás az szokásosan szivatott. A 11.4 még rosszabb volt ezen a téren, ott még a gyári dvd-n sem volt rajta az egyik csomag ami kellett volna a nethez. Most legalább a dvd verzión már rajta volt, ha alapból nem is rakta fel.
Teljesen egyetértek veled, hogy az oprendszer van az emberért (felhasználóért) és nem fordítva... Senkitől nem várható el, hogy órákat vagy napokat töltsön el olyan hibaüldözéssel, beállítással amiknek alapból működniük kellene. Én sem vagyok linuxguru, csak mezei júzer és borzasztóan bosszant ha valami nem megy, ami elég alapvető kellene legyen, és nem nekem kellene fórumokat bújni a megoldásért.
Viszont fenntartom, hogy nálam a telepítés gond nélkül ment ha kicsit lassabb volt is mint az Ubuntué (de nem sokkal).Üdv!
meoindil -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs