Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Már meg ne sértődj, azért neked írtam a választ, mert te hoztad fel a nálad jelentkező legtöbb problémát. Én leírtam, hogy nálam zökkenőmentesen települt, viszont a net beállítás az szokásosan szivatott. A 11.4 még rosszabb volt ezen a téren, ott még a gyári dvd-n sem volt rajta az egyik csomag ami kellett volna a nethez. Most legalább a dvd verzión már rajta volt, ha alapból nem is rakta fel.
Teljesen egyetértek veled, hogy az oprendszer van az emberért (felhasználóért) és nem fordítva... Senkitől nem várható el, hogy órákat vagy napokat töltsön el olyan hibaüldözéssel, beállítással amiknek alapból működniük kellene. Én sem vagyok linuxguru, csak mezei júzer és borzasztóan bosszant ha valami nem megy, ami elég alapvető kellene legyen, és nem nekem kellene fórumokat bújni a megoldásért.
Viszont fenntartom, hogy nálam a telepítés gond nélkül ment ha kicsit lassabb volt is mint az Ubuntué (de nem sokkal).Üdv!
meoindil -
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest