- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.
igazából én is apt-get mánisá vagyok. ezt szoktam meg az első perctől kezdve, hogy komolyabban foglalkoztam linuxszal, kényelmes, gyors, és a synaptic is tök jól épül rá. de azért most amióta ezt használom, rá kellett jöjjek, hogy a zypper sem olyan gáz, szépen teszi a dolgát. oké, a grafikus packagekit nem túl jó, gyakran tanácstalanul áll a függőség problémák előtt, de parancssorban a zypper tök jól fut.
még nem nagyon kerestem sysmonitor-t, de majd utánanézek. mondjuk a jelenlegi felállásban legjobb esetben is az alsó notification bar-ra lehetne kitenni, ami meg nem látszik alapból, csak ha leviszed az egeret a hot corner-be, vagy előhozod (super gomb) az activities/exposé nézetet.
ez a debian rolling jó dolog lenne, szimpatikus törekvés, ahogy az is, hogy előbb utóbb minden disztrót ilyesmi irányba kéne terelni. van már most is lmde, bár még nem forrt ki az sem igazán. viszont ahogy nézem, jelenleg debianra semmiféle gnome3 nincs, sem tároló, sem ráhegesztett disztró formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged