- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hp martin
csendes tag
válasz
üzenetére
Szerintem mi nem egy bios-ról beszélünk.

Linux-nál ugye úgy tudok belépni a bios-ba, hogy elindítom a gépet, esc-t nyomogatom, majd kijönnek a választási lehetőségek, hogy f 1,2,3,... bilentyűkkel mit tudok előhívni.
Itt az f10-es bilentyű: BIOS Setup
Belépek így a biosba és a fejlécen van 3 csoport, "téma" így egymás mellett:
File Secirity System Configuration
A System Configuration-on belül kiválasztom a Set Security Level finkciót.
Ezen belül van csomó beállítási lehetőség, pl. Flash media reader, vagy usb port, stb.. Így ezek egymás alatt vannak és ezek között van az hogy SATA Device Mode.
A Sata Device Mod-on belül lehet választani a:
Change (ez van beállítva alapból)
View
Hide
beállítások közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs