Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hp martin
csendes tag
Ok, akkor mostmár kihúzom linux-al, amíg nem lesz win7-em, cserébe kellene netet varázsolnom a linux-ra, mert egyelőre ezt nem sikerült...

(adsl, vezetékes, invitel) -
hp martin
csendes tag
válasz
üzenetére
Szerintem mi nem egy bios-ról beszélünk.

Linux-nál ugye úgy tudok belépni a bios-ba, hogy elindítom a gépet, esc-t nyomogatom, majd kijönnek a választási lehetőségek, hogy f 1,2,3,... bilentyűkkel mit tudok előhívni.
Itt az f10-es bilentyű: BIOS Setup
Belépek így a biosba és a fejlécen van 3 csoport, "téma" így egymás mellett:
File Secirity System Configuration
A System Configuration-on belül kiválasztom a Set Security Level finkciót.
Ezen belül van csomó beállítási lehetőség, pl. Flash media reader, vagy usb port, stb.. Így ezek egymás alatt vannak és ezek között van az hogy SATA Device Mode.
A Sata Device Mod-on belül lehet választani a:
Change (ez van beállítva alapból)
View
Hide
beállítások közül. -
hp martin
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Így van! Indításkor betettem a widows xp cd-t és erről kezdett el bebootolni a gép, ilyenkor ugye elindult a telepítés előkészítése. Na ekkor írta ki ezt a hibaüzit.
-
hp martin
csendes tag
"A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet.
Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Vírusellenőrzés, távolítsa el az esetlegesen újonan telepített merevlemezeket és merevlemez vezérlőket..."
Vírus biztosan nincs a gépen, mert ma vettem, vadi újonan.
-
hp martin
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám a suse linuxot a notimról letörölni?
Most vettem a notit(hp wt275ea) újonan és ez az oprendszer volt rátelepítve alapból, de én xp-t, majd win.7-et akarok használni. Egyelőre xp-t.
Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest