Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hp martin #2031 üzenetére
hát, nem tudom most akkor ez hogyan van. a bios az teljesen és tökéletesen független attól, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden. az akkor is elindul, ha vinyót sem tettél be. általában F2 vagy Del szokta előhozni még a legelején, amikor megjelenik a gyártó logója, vagy valami a bekapcsoló gomb megnyomása után a képernyőn.
abban kell legyen ilyen választási lehetőség is, vagy ha nincs, akkor nem nagyon fogsz tudni rá xp-t tenni (amúgy is necces lesz egy újonnan vásárolt gépre, mert nem igazán csinálnak már xp-s drivereket új hardverekhez). mondjuk nem tudom milyen laptop, végülis elképzelhető, hogy valami nagyon primitív bios van benne, láttam már egy Vaio gépet, amiben kb a bootsorrendet meg az dátumot/időt lehetett beállítani, de azért ez csak nem olyan gyakori már
legegyszerűbb az volna, ha egyből valami olyan rendszerrel használnád, ami kezeli rendesen a hardvereket. akár suséval is, amíg nem lesz win7 telepítőd. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASUS ROG Ally
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest