- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
5.19-es a Novell szerver. Nézegettem a Novell szerveren a beállításokat, de nem találtam semmit, ami segíthetne. Aztán neten találtam valamit, hogy állítsam be az Use UTF-8 Encoding-ot, de nem találtam meg. Windowsos verzióban van olyan, hogy jobb gomb a Novell tray ikonra -> Novell Client32 Propertis -> Advenced Settings és ott van egy csomó minden (elméletileg a Use UDF-8 -nak is ott kellene lennie, de nincs ott), és ezt nem találom meg a Linuxos verzióban, csak egy 6-7 lépéses varázsló van, de ott nem lehet semmi értelmeset beállítani.
Te az NCL_install-al raktad fel, vagy rpm parancsal?
Pl az ábcdéfg könyvtárat akartam létrehozni a szerveren, és helyette [00E1]bcd[00E9]fg lett.
Te grafikus képernyőn jelenkezel be, vagy parancsorból? Vagy szerinted ez számít?
Előre is köszi a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest