- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas #526 üzenetére
Igen, tudom. Leszedtem egy régebbi (3.40-es) GCC-t, de egyelőre nem jutottam eredményre.
Végülis nincs nagy problémám az ATI driverrel sem, 3D nem izgat, csakhát azért elég fapados az ati vezérlőpult. Még annyi, hogy az fglrxconfig után első nekifutásra el sem indult az x. Aztán próbálkoztam párat, és ment.
Mostmár szereztem xine-ból egy másikat, meg ogle dvdplayert, tux commandert, operát, azureust, beállítgattam nagyjából a hálózatot is, úgyhogy monhdatni berendezkedtem. Még szokni kell sokat. Az zavar csak, hogy pl programok installjánál nem látom át, hogy mit miért csinálok, nem alakult még ki az önálló problémamegoldóképességem a linuxhoz, ha valami gond van, általában meg tudom oldani valamilyen módon, de többnyire csak netes forrásokból, nem saját kútfőből, de majd kialakul az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robotporszívók
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest