- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
És lényegében meg is válaszolta a kolléga, osztom a véleményét.
Sajnos, vagy nem sajnos, a többség Ubuntu vagy valamelyik leszármazottjánál meg is áll. Vagy tetszik neki a másság, vagy megy vissza Windowsra.Én sokakat "megtérítettem" a környezetemben, akik hajlandóak voltak a másságot elfogadni (nem kevesen) azok Linuxoznak, többnyire SUSE amit használnak.
Több okból kifolyólag... Stabil, hamar át lehet állni, XFCE felülettel régi gépeken is gyönyörűen elfut.
A logoutos cikken gondolkodtam már, de elvetettem, mert a Linuxos többség valamiért idegenkedik a SUSE-tól, bár nem értem miért, aki meg Linuxra szeretne áttérni, lebeszélik.
Ezért nem szeretnék neki állni egy cikknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kempinglámpa helyett kürt
- Autós topik
- Macska topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest