Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Driver téren a nouveaut használom régóta, tudom, a zárt driver lenne ideális próbáltam is többször, de ennél a kártyánál illetve nálam valamiért nem 100%-os. Amikor betöltött az ablakkezelő minden ok azzal is, de amint ki akarok jelentkezni (illetve ki kell valamiért) szétesik a kép a zárt driverrel olyan mint a régebbi monitorokon ha a felbontás túl nagy volt. Adtam neki esélyt többször is de mindig ugyanaz, sőt volt hogy utána a nouveau-ra sem tudtam normálisan visszaállni és újratelepítés lett a vége.
Ezért úgy döntöttem hogy játszani úgysem játszok (ezen a gépen egyre kevésbé lehetne amúgy is) akkor inkább működjön a kijelentkezés ha valamiért kell ezért maradtam a nyílt drivernél.
A hűtésen gondolkodtam igaz lehet, bevallom rég volt pucolva, de azért nem gyanakodtam rá, mert újraindítva a grafikus felületet nagyrészt megy tovább normálisan az ritkább mikor úgy kell resetelnem a gépet mert nem reagál semmire, de köszi, lesz kicsit jobban időm megnézem mi a helyzet bent és ránézek a live dologra is.
Memtestet csináltam tegnap rendben lefutott, nem talált hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi