- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Pár napja tettem fel az "új" notimra (Dell D630) az opensuse 13.1-et KDE-vel. Minden működik, látszólag megyeget. Eddig csak lecsuktam, elaludt, kinyitottam felébredt. Ma viszont kinyitom, felébred, de csak a kaméleonos fekete háttér, és egér jött vissza. Nem kéri be jelszavam, hogy folytassam a munkát. Az egér mozog, de látszólag ennyi. Átléptem konzolba, és ott egy CTRL+ALT+DEL-el újraindítottam. Ezután mintha mi sem történt volna, be tudok lépni, működik. Legközelebb mit és hol nézzek meg?
Más.
Létezik olyan hálózatkezelő(tűzfal), ami nem a hw-hez köti, hogy milyen szabályok érvényesek, hanem a csatlakoztatott hálózathoz igazodik? Mint windows-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Music
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Path of Exile (ARPG)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest