Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Pár napja tettem fel az "új" notimra (Dell D630) az opensuse 13.1-et KDE-vel. Minden működik, látszólag megyeget. Eddig csak lecsuktam, elaludt, kinyitottam felébredt. Ma viszont kinyitom, felébred, de csak a kaméleonos fekete háttér, és egér jött vissza. Nem kéri be jelszavam, hogy folytassam a munkát. Az egér mozog, de látszólag ennyi. Átléptem konzolba, és ott egy CTRL+ALT+DEL-el újraindítottam. Ezután mintha mi sem történt volna, be tudok lépni, működik. Legközelebb mit és hol nézzek meg?
Más.
Létezik olyan hálózatkezelő(tűzfal), ami nem a hw-hez köti, hogy milyen szabályok érvényesek, hanem a csatlakoztatott hálózathoz igazodik? Mint windows-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest