Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
BigManus #2399 üzenetére
Köszi!
Nagy hőstetteket nem csinálok, meg ez is Gnome, mint az Ubuntu, így kb. azonosak a progik is. A Nattynál valahogy jobban kézre áll, és mintha user-barátabb is lenne. Ubuntut is szeretem, sokszor kihúzott a pácból még XP mellett...Suse Linux lett az OpenSUSE, nem? [link]
A Suse Linux Enterprise meg serverekre való, de ahogy most nézem van desktop verzió is... hmmm. Ezt nem is néztem. Ez érdekes. Mondjuk zárt driver letöltést nem találtam, de compiz megy, szal. működik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest