Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
wolffy
aktív tag
Néztem ezeket és írtam is Dryman-nak BIOS javítás ügyben, de jó lenen első körből itthon helyre hozni. Az ST6-os topikban pont ilyen problémát meg nem találtam.
Induláskor kinyögi a gép, hogy BIOS checksum error és floppyról akar bootolni. Rá is néz, de olyan mintha sz*rna minden rendszerlemezre, csak vinnyog hogy níínóó-néénóó-níínóó-néénóó. Ennyi és kiírja, hogy pleas insert system disk... Nem tudok hozzászólni...
Bocs az új topiknyitás miatt, de most csak a belebarmolást láttam legkézenfekvőbbnek, mert már a fejem is belefájdult a dologba...
-
wolffy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Abit ST6 deszka PCI garfikus kártyával, 1100-es Celeronnal. Frissíteni akartam rajta a BIOS-t de valószínűleg valami nem sikerült. Induláskor BIOS hibát jelez és floppiról akar indulni, de hiába teszek bele bármilyen rendszerindító lemezt, mindegyikre azt írja, hogy tesgyek be egy rendszerlemezt.
Hogyan tudnék újra életet lehelni a gépbe, hogy menjen a BIOS???
Aktív témák
- Vicces képek
- LEGO klub
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest