Új hozzászólás Aktív témák

• EkSYS

senior tag

válasz proci985 #475 üzenetére

hi!

varga pass-on probaltad mar skirmishben egy adaptive ellen?
    kellemesen el lehet tolteni vele az idot, szerintem barkinek okozhat meglepetest
    amugy 1x sikerult egy alx-et ugy megfognom hogy rogton az elejen osszeakasztotta a commanderem a bajszat az ovevel. utanna nem volt olyan nagy az arca.
    bar van par erdekes replay-om
    mondjuk az hozzatennem az irasodhoz hogy taktikai szempontbol ha jatek kezdetetol kb 1 ora 1ora 20 mulva meg nem te uralod a jatekot akkor mar eleg keves eselyed van, mondjuk tobb ai ellen akik team-ben nyomjak ellened.
    A vedekezesrol annyit hogy szerintem a legeslegjobb vedekezes a folyamatos tamadas, ha egyszeruen nem hagyod hogy eljussanak a bazisodig akkor nem kell t3-as torony, ami nem olcso.
    Seraphim-rol: szerintem a hulye bombazojukkal konnyeden el lehet donteni a jatekot. gyorsan megepul es nem is draga kb 20 perc alatt akar 2-3 at meg lehet epiteni amivel egyszerre tobb heyen tudsz tamadni. S ha az ellenfelnek nincs 30 sam-je grouppolva, meg 20 vadaszgepe es komoly pajzsvedelme, akkor ennyi volt. de ha van akkor meg nem a fo bazist tamad es akkor is visszavesz:) Az atomjukkal kapcsolatban egyetertek, kiveve hogy nem kell 15 perc :). plane ha tobben vannak ellened es 4-6db strategic missile defense nem tud olyan gyorsan ellenraketat termelni ahogy azok haverjai jonnek.
    Mavor: nem tudom milyen szorasrol beszelsz, nekem a 80x80-on is kepes 2.-3.ra eltalalni egy generatort is, mondjuk 1x epitettem 7 mavort (vmi nagy palyan) aiyx ezt mar nem birta :D
    azt nem tudod veletlenul hogy a sablonokat hogy kell hasznalni? meg nem probalkoztam vele eleget :)

Új hozzászólás Aktív témák