- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Szerintem vedd a K601-est, mert megérdemled!
Ha, adottak a feltételek (csendes környezetben használod, ill nem zavar mást, ha hallgatod) szerintem érdemes egy ilyen fejesbe befektetni, nálam sajnos nem adottak a feltételek, így anno a 242HD-t (fél nyitott) vettem meg kompromisszumos megoldásként. Aztán jött a 668B és kipróbáltam... Nekem nagyon hasonlónak tűnt a 242-hez képest, sőt a mélye jobban is tetszett. Így úgy döntöttem, hogy marad a 668B és a 242 eladásából fennmaradó különbözetet, majd felhasználom egy jövőbeni nyitott fejes vételére.
A K601-es csak jobb és ha fontos a hangminőség ill. ,ha van rá kereted szerintem a K601-est válaszd. Persze a 668B is nagyon fincsi egy fejes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest