- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert aggódom a gépem egészsége miatt.
A probléma a következő:
Amikor bekapcsolom a szünetmentest, ugye bekapcsolódik a monitor, s áramot kap a táp is, de amikor benyomom a power on gombot, akkor ugyan világít a zöld led, asszem az alaplapi venti isw elindul, igaz eléggé nyöszörög, de semmi más nem történik, a vinyókat nem halklom felpörögni, persze a gép sem bootol fel, a monitor sötét marad. Mindehhez társul valami elég rémisztő nyöszörgő hang, mintha ''szenvedne'' alacsony fordulatszámon a venti, nyöszörög. Semmi hibajelzés (sípolás) nincs, a gombot nyomva tartva (4 sec) ki tudom kapcsolni, vagy kinyomom a UPS-t. Pár próba után hajlandó normálisan elindulni, s semmi problémát nem tapasztalok, de már rettegek újrta ki, ill. utána bekapcsolni a gépet.
A beteg konfig:
NF7-S rev 2
barton 2,5
hynix 512 ram
sapphire rad. 9500
tunerkártya
2 maxtor 120G
1 cd író + 1 olvasó
enermax 350W aktív pfc-s táp
Annyi még hozzátartozik, hogy próbáltam kikapcsolni a biosban az apic módot, utána nem indult a win, de ez szoftveres gond, mert felbootolt rendesen, csak a win nem akart elindulni. Visszaállítottam, de most meg ez a hardweres boot hiba okoz álm,atlan éjszakákat.
Eddig nem volt gondom vele, s fogalmam sincs, mi lehet a gáz.
Minden ötletet szívesen várok.
Üdv:
Ref
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged