Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz Petester #5815 üzenetére
Igen. Igazából meg vagyok vele elégedve, csak nem azt a “fiatalos” lendületet adja, amire vágyom. Semmi gond nem lenne ezzel, ha nyomatékosabb lenne, nekem nem a végsebesség kell. Jaja, még a SpecB lega is tetszene, belülről sem az a luxury kategória, amire nekem semmi szükségem. Volt itthon egy eladó 2.5 turbós lega is, de ott is a 2.5 motor...
Az alvázvédelem meg nekem is egyelőre google szintű, konkrétumot nem találtam még. Én is normális munkát szeretnék rajta elvégeztetni.
Qru ennek a turbósításán azért gondolkoztam, mert akkor lényegében nem kellene kocsit cserélni, csak motort, és apránként meg lehetett volna csinálni. Először wrx fékrendszer, felfüggesztés, váltó maradt volna, erősebb kuplung, menet közben mehetett volna a turbós motor felújítása, aztán a csere. Ebből a szívó motorból, meg a többi alkatrészből cseppent is volna vissza valamennyi zsé.
[ Szerkesztve ]
-
outsiders
aktív tag
válasz Petester #5815 üzenetére
Nekem volt alvázvédetve nyáron a verda, 40k asszem. Elég profin megcsinálta srác, volt benne munkaóra rendesen. [link] Fényezni is nagyon szépen tud, de polírt ne kérjetek, ahhoz nem ért, látom az enyémen.....
[ Szerkesztve ]
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest