- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Omli85 #11007 üzenetére
Na akkor nekem első fékhez kellenének csúszóizék, meg gyári hátsó rugó.
26231AG000, 26231AG010 a fék cucc. Az utángyártott nem pont ekkora, ezért kopog a fékem.
20380AG220 a rugó, a KAYABA RA6678 biztosan nem jó az kisebb. Valami kavar van mindenkinek a rendszerében ezzel kapcsolatban, de mondhatnál valami jó replacementet Kyb-ből vagy bármiből.
Köszi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Omli85 #11007 üzenetére
Nem látok bele a motorba ezért az olajválasztással mindig is gondban voltam. Gyári ajánlott olajról nincs infóm, ezért a Motul olaj ajánlójából választottam mindig hozzá. Eddig bejött.
Total amúgy rendben van, az nem Mannol... [link]Ezt jó tudni, akkor majd veled fogok kerestetni mindent a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged