Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-17 09:07:23

LOGOUT.hu

Subaru topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10692) Acheron


Acheron
őstag

A minap kérdezte a párom, hogy mikor akarom cserélni a Subaru -t. Mondtam neki, hogy a kérdést sem értem. Nagyon jó ez az autó, igazán sajnálnám, ha meg kellene válnom tőle.
Az idén nem sokat volt használva őkelme, tekintve, hogy HO -ban tolom a napjaim március óta (kezdek is becsavarodni), napjában egyszer összeszedem, vele a lányom a suliból. Így ugyan 14 - 17 liter között fogyasztgat - de kit érdekel, ha másfél - két havonta egyszer kell löttyinteni a tankba :F (normál üzemben szépen tartja a 11 l / 100 km átlagot, amivel roppant elégedett vagyok, a teljesítményhez és az állandó összkerékhez viszonyítva).
Hacsak gazdasági érdekek nem kényszerítenek rá, még nem válok meg tőle (mondjuk egy néhány évvel újabb 3.6 -ra lehet becserélném :B )
#10685CB: Ezek a Forik is nagyon bejönnek, itt, Miskolcon is összefutok néha vele, a sok egyforma autó között van egy egyedi kiállása a Subaruknak, tetszik, na.
Btw, a minap az Auchan -ba menet egy Impreza -s srác állt be mellém (szépen bubogott :DDD ) azt hittem, le akar gyorsulni (tőlem mehetett volna :DDD ), de csak szépen lekísért a körforgóig - jóleső érzés összenézni és bólintani a márkatársakkal :K
#10679Jorus: Szép ez az Outback, a formája jobban tetszik, mint az enyém (bár annak a kis "krumplisságát" is imádom, főleg ahogy benézik a "nagy bumszli kombit" páran :D ). Dühös kis jószág az a 3.0 motor, nem fogom elfelejteni, amikor Parci bemutatta a tudását, biztos hogy sápadtam néhol :DDD :B .
#10664Jorus: Igen, én is ezt használom bőrápolásra, nagyon jó kis kombó - kezelés után az illata is nagyon jó, a bőrt pedig tényleg megújítja. A fehér ("vajbőr") üléssel azért érdemes vigyázni, egy fari, de sokkal inkább egy bőrkabát meg tudja fogni, így én télen, amikor bőrbe vedlek, inkább teszek egy vászon huzatot az ülésre, prevencióképpen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.