Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Streky89
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ez a Blog írogatás elég új..
gondoltam kipróbálom, hogy milyen. Bár nem sok időm van rá mert tápot keresek 1000el, ugyanis múlthéten vettem egy VGA-t aminek minimum 450W kéne... nekem meg ez nincs meg.. tehát egyenlőre kidobott pénz amit a VGA-ra költöttem. No de erről ennyit.. x) Lassan megyek haverokkal körbejárjuk Siófokot. Mi is jó időt fogtunk ki nyaralásnak.
No de egyenlőre ennyi. Ma még jelentkezem
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam kipróbálom, hogy milyen. Bár nem sok időm van rá mert tápot keresek 1000el, ugyanis múlthéten vettem egy VGA-t aminek minimum 450W kéne... nekem meg ez nincs meg.. tehát egyenlőre kidobott pénz amit a VGA-ra költöttem. No de erről ennyit.. x) Lassan megyek haverokkal körbejárjuk Siófokot. Mi is jó időt fogtunk ki nyaralásnak.