- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DROMERION
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az S.R.-t a winampomhoz és egyszerüen nemtudok vele felvenni 1bitetse!A DAEMON TOOLS TOOLBAR cimü program rádioadásábol(BLITZ RADIO)
mikor play-t klikkelek azt irja ki hogy:HTTP:404 NOT FOUND.
NEMVÁGOM MITCSINÁLJAK VELE LEGYENSZIVES VALAKI SEGITSEN!
ELŐREIS KÖSZÖNÖM!DROMERION.
-
Homer
tag
Mondjuk én kifejezetten a SR témában tettem fel a kérdést!!!!
Az érdekelne főleg, hogy a beállítások mire jók: (pre, silence, post, padding, offset...)
Egyébként meg ha rákeresel a streamripper szövegre a fórumtémákban alig talál valamit...A te topicodat + pláne nem!
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
arról nem is beszélve, hogy ez nem hiba. általában a számokat egymásra szokták keverni, így ha külön fileként mented le őket, akkor van amelyiknek hamarabb van vége, míg mások hamarabb kezdődnek. (szerk.: mármint a rögzítés kezdete szempontjából. valójában egy ''mix'' az egész. egyébként asszem az ID3tag frissítéséhez kötött.) az SR szerintem ezt nem tudja kiküszöbölni, nem is erre van kihegyezve.
[Szerkesztve] -
drpele
senior tag
Ne is zavarjon, hogy millió+1 ilyen topic van és épp tegnap tettem fel ugyanezt a kérdést egy már létező topicban

Bővebben: link
Az ilyenek miatt válik használhatatlanná a kereső

Most már én is kezdek egyetérteni azzal, hogy újonc ne nyithasson új topicot...
[Szerkesztve] -
Homer
tag
Namost, adott a SR nevű program (plugin) winamphoz ami elvileg tud felvenni netrádiós adásokat... Leírásában benne van, sőt tudja is a játszott zeneszámok felvételét mindenféle (ID3) információval ellátva akár számonként is. Ezzel lenne egy problémám, mégpedig: a névvel ellátott mp3-akat nem a szám elejéről kezdi el rögzíteni, a számok vége meg mindig lemarad
. Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni? (Tudom, van benne file splitting lehetőség, de ''ész nélkül'' hiába állítgatom) Valaki írja már le lécci, hogy mire jók ezek a beállítások!
Ja, és bocs, hogy nem igazán hardveres kérdés, de multimédia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest