Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Egy számítógépes játékról van szó, illetve annál valamivel többről, ezért bátorkodtam ide nyitni, majd a modik eldöntik. Szóval biztos láttatok már ilyen ''táncgépeket'' plazakban, hasonló helyeken, ezzel a programmal, amiről szó van, gyakorlatilag a pc-t lehet ilyesmire is átalakítani, kell hozzá ez az ingyenes program:
[link]
És lehet nyomni billentyűzettel(na ennek nem sok köze van a tánchoz, de kiegek híján megteszi.
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy a géphez csatlakoztatható dance-padokkal. Namost, valaki tudja utóbbit idehaza hol lehet beszerezni? Amikor felrakod a programot, még kell hozzá zene is, de vannaka szintén fent ezen a honlapon letölthetők. Szerintem nagyon fain lehet, én csak billentyűzettel nyomtam, de mindig leestem.