Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Leht, hogy én csinálok valamit rosszul, de kb. 6-7. újrakezdésen vagyok túl. A Hive mind bejött a happiness control hiánya miatt.
Amit szoktam: Felfedezem a környeket egy-két hajóval. A környezetemben megkeresem a laknagyobb lakható bolygókat és azokat igyekszem kolonizálni. Tudom, hogy nem ez a legjobb, mert akkor drágul a fejlesztés. Közben pedig a legtöbb elérhető erőforrásra igyekszek bányát pakolni, hogy termelje az erőforrást. Elsődlegesen a kristályt, utána a pénzt és utána csak a kutatáshoz szükséges bányákat építem. Ha elérem az 5 bolygót, akkor amennyit csak lehet egy szektorba préselek. Szektort etetem, hogy legyen erőforrása és próbálok népességet növelni. De valahogy hiába próbálok erős is maradni, hogy ne nöjjenek a fejemre, mégis mindenki rivalizál, kekeckedik, bár meg tudom magam védeni. A kósza civilizációkat meg eddig egyszer se sikerült meggyőznöm a hitemről. Volt, hogy engedékeny, votl, hogy erőszakos voltam velük. Bár angolom nem erős, de azért igyekszem elolvasni a sztori és követni a történéseket.
Lehet úgy kellene kolonizálni, hogy előbb kimaxolom a népességet és utána menjek új bolygóra? Fejlesztésben is inkább a hajós fejlesztésekre megyek. Vezetőkből is igyekszek mindig hasznosat választani, bár nem rotálgatom őket.
Jó az irány vagy valamit nagyon elcseszek?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- Borderlands 4
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest