Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Gondoltam , és igaz eltűnik..
De engem nagyon zavart ! Mikor látszik kicsit túlzás szerintem! (De legalább gondoltak erre is!
Meg nekem a jobb felső sarokban mivel mostanában remnant2-t toltam, így mindig oda néztem, szerintem egy mini map oda jó lenne, nem kellene állandóan huzogatni felfelé az ujjunkat.Reméljük egy jó kis Update jön pozitív irányba, bár én lehet előbb kikapcsolom ha ki lehet az automata frissítést?
Ki tudja ..lehet további cenzúrára számíthatunk + új ruhákra.. Most néztem csomó ruhát elhagytam, pedig kb ott voltam köpésre.
Bezzeg felmásztam egy helyre ahol Ádámnak volt ruba, na ott kicsit ingerült voltam xD tudod a sziklás rész, alulról meg látni van fenn fa híd .
Ha ott vagy 30x nem estem le mire oda értem, akkor egyszer sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple asztali gépek
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- PLC programozás
- Hegesztés topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Sony PULSE Explore vezeték nélküli fülhallgató - 1 hónapos!!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest