- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Vicc az egész már, de a The last of us 2 -be mehet minden! Jah meg hfw-ben alloy is bi vagy mi? 🤔
Most kapcsolok ..
Jah de ha kiderülne, Eve "leszbikus Android" akkor már nem lenne cenzúra? 🤔Amúgy este értem a sivatagos részhez , gyönyörű a játék! Amúgy vicc 30 óra után jöttem rá, hogy a MAP a tapipadot 'félfelé ujjal' lehet elhozni, de ez a menüben nincs benne persze! (néztem)
A másik meg a fegyvernek a töltények előhívása (hosszan nyomva kell a D pad nyilat LOL béna vagyok! )
Én meg csak egyszer nyomtam meg röviden, gondoltam majd lesz aktiválva stb !
Meg még a beállításoknál a display résznél, az analóggal állítható be precízien a fényerő avagy hdr , akkor nem ugrik annyit előre !
Igy tehát tökéletesen be lehet állítani mindent a saját tévédre ,kicsit lejjebb vettem 26 vagy 32 ha sötét a pálya !
Meg a zajt is off és kroma...aberáció is off, és felbontás módban!
Gyönyörű így kb, max az első pályára emlékszem ami nem tetszett annyira, de a többi nagyon szépek lettek!
Eve meg gyönyörű!
tiszta retró érzés kap el, mikor anno a tomb raidert avagy a resident evil kombóval játszanék! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- Ps5 slim digitalis hibátlan 3 hónap jótállás!
- Nintendo Switch OLED (Zelda Edition) 64GB/ +128GB mSD + hatalmas játékcsomag + kiegészítők
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg csak egyszer nyomtam meg röviden, gondoltam majd lesz aktiválva stb !
tiszta retró érzés kap el, mikor anno a tomb raidert avagy a resident evil kombóval játszanék!