- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
itteni kolléga mondta korábban a horgász segítőt, be is nyomtam de akkor is nyomkodni kell a négyszöget a fárasztáshoz (bár lehet akkor nem is ez a horgász segítő opciót nyomtam be), és néha elég ha csak megnyomom az R2 ravaszt amikor a mezőben kell tartani és megáll egy ponton, de ez is csak 5 esetből egyszer fordul elő
milyen spéci csali?
most a harmadik végig játszásnál végig "rohanok" a sztorin, mert szeretném a a harmadik befejezést is elérni

utána a kövi végig játszásnál jön majd a szöszmötölés, a dobozok, és a gyilkos halak
meg az az egy nyomorult camp amit még nem találtam meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Legolcsóbb! Playstation 5 (PS5) FW 9.60 Y2JB/etaHEN Jailbreak /1 hét garancia/
- Xbox series controller pink
- Xbox series x konzol
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg az az egy nyomorult camp amit még nem találtam meg