Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Azokon már túl voltam akkor
Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
Azt viszont fenntartom, hogy az volt a legrosszabb rész, szerintem ott haltam a legtöbbször a játékban.
És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam... 
Most kimentettem az állást, elvileg két endinget meg tudok csinálni egy nekifutásra, aztán szép komótosan jöhet a NG+. Azt mindenesetre sajnálom, hogy a sztori 90-95%-át már akkor sejtettem mikor legelőször bementem Xionba. Persze még jöhet valami csavar, de nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban

Szerk (És spoiler).: Viszont az utolsó(előtti) bossnál elég kegyetlennek éreztem EVE-et... Értem miért csinálta, de ha a játék ad lehetőséget én nem hagyom szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Spider man Limited EDT bontatlan kontroller
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mielőtt bementem volna az Abyssba kimaxoltam a területet, alapvetően büszke voltam magamra, mert kettő üdítő és 3 stick kivételével mindent megtaláltam magamtól. Az a kettő is olyan volt, hogy elmennek vele a fenébe, hát milyen dolog már, hogy akna kell hozzá meg a földbe kell lőni és kiugrik a láda?
És már a végén vagyok, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy az utolsó három boss 2-3-6 tryból lett meg
Igaz, a középsőnél ellőttem egy feltámasztást, mert hülye módon 30%-nál, 6 heallel a zsebben meghaltam...