Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Lesznek annál még sokkal cifrább platformer részek, nyugi.
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).