Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hátterekkel meg hangulat jelekkel mit tudok kezdeni? Van aki gyűjti, cserélné itt vagy steam fórumon?
-
Recsee96
csendes tag
Még mindig van 4db Real Horror Stories Ultimate Edition-om ha valakit érdekel !

-
Van pár steam kulcsom, ajánlatokat várok akit érdekel.
- Disciples III: Reincarnation
- Deadly 30
- Fearless Fantasy
- Muffin Knight
- Street Racing Syndicate
- I Am Vegend - Zombiegeddon
- Iron Grip: Warlord
- Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC
-
Noop
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Civ5-öm és Civ5 Gold Upgradem F1-re cserélném valamelyiket jó ajánlat esetén mind a 2-t.Üdv,
Noop -
Trojan64
csendes tag
Sziasztok!
Steam nyári vásáros játékkártyákat cserélnék: Card 8 / Card 9
Amik megvannak: 2, 5, 7, 8, 9
+
Spec Ops The Line Steam kulcs keresi gazdáját cserére, hasonló értékben. -
ZsZso
Közösségépítő
Keresek:
- The 7th Guest
- The 11th Hour
- Blue Toad Murder FilesAmit ajánlok:
Valamilyen kisebb játék innen.Privátba keressetek! Köszi!
-
Crytek
nagyúr
Akir érdekel Omerta ingyenes a Gogon!!
Nem steam nem köll,meg amúgy se érdekel

-
maross
nagyúr
válasz
Recsee96
üzenetére
21.68 eur a dayz legolcsobb helyen, a kulcsokat 1.41 euroert lehet eladni jelenleg, 1.5euroert jobb idokben. ez 14.5-15.5 kulcs. Ha -15% akcioban szerezte, vonj le 2 kulcsot (12.3-13.3kulcs). Termeszetesen profitot nem tesz ra, mert az olyan embert kiatkozas utan azonnal maglyara kell vetni. Es még be is vallal egy kis bukot a koz erdekeben. Arany ember, "ha tud szerezni".
-
tomsolo
addikt
Azért majd áruld el mi a különbség a becsületes magyar trader és a külföldi között? Ha jössz a magyar nyelvvel akkor kinevetlek mert kb ennyi a kommunikáció:
- [H] 12 TF2 key [W] Dazy. Ok?
- Ok.
- Thank you! +repAz önfényezésedre meg annyit, hogyha már ennyire fontos az ár - ha már trader pro vagy - akkor továbbra sem értem miért a marketen veszed a kulcsot ugyanis az a jelenlegi bizniszed alapján még további 4-5 euró különbség.

-
MgNp
csendes tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Na még egy okostojás
Nem tudom milyen alapon nevezel tanulatlannak mivel nem ismersz, ha pedig a steam trade világra érted szintén tévedsz. A játékaim 90%-át tradelve szereztem meg. Alattad eggyel 12 kulcsért lehet hogy lesz, magyar sráctól, 2000+ trade-el. Miattuk írtam ide erre a fórumra nem a sok élettelen fotelhuszárért.Recsee, neked pedig köszi

-
cunnir
tag
válasz
deathlord20
üzenetére
Itt is köszönöm a cserét

-
RefeeZ
tag
Hátha ezt nem törlik, mint a helyreigazítást.
Kösz! -ugye.
-
Recsee96
csendes tag
Ha tud szerezni haverom akkor 12 tf kulcs az ára !

-
tomsolo
addikt
Ha ekkora nagy tanár vagy akkor az is megfordulhatna a fejedben, hogy talán érdemesebb lenne nem a "marketen" venni kulcsokat hanem dodóért máshol így a jelenlegi 22 EUR árhoz képest lemehetnél olyan 16 EUR-ra a kulcsokkal árávaal ügyeskedve majd ezzel vásárolnál vmi korrekt tradertől.
Ám ez a különbség egyébként pontosan ugyannyi lesz, mintha ehelyett inkább pénzt kerestél volna minthogy - tanulatlanul - mindenféle kockázatos bizniszekbe bonyolódnál ahol úgy beszophatod seperc a pénzed hogy csak zörög.
-
cunnir
tag
válasz
deathlord20
üzenetére
Szia Igen

-
-Nemtom-
őstag
Helló! Payday 2 giftet cserélnék F1 2013 giftre.
-
Edorn
senior tag
Space Hulk-ot keresek (mostani HumbleBundle-ban benne van) cserére, vagy megvételre...
-
Crytek
nagyúr
Summer Sale 8-as kártyát cserélnék summer sale kártyára ami nem 1,4,7,8,9-es!
-
Kareszovics
addikt
-
eami
veterán
persze csak az lehet segítőkész aki bólogat az elképzelésedhez? azért megjegyezném halkan hogy a traderek haszonnal dolgoznak, nem ingyen. A helyzet pedig az hogy pont a DayZ ami a világ minden egyes szegletén pontosan ugyanannyiba kerül, azaz nem lehet belőle hasznot kicsiholni. érted? tök mindegy hol veszed forintra pontosan ugyanannyiba kerül. Persze, lehet venni olcsóbban itt ott sokat látott nagyon megbízható traderektol, de akár a fórum keresőt is lehet használni aztán végigolvasni, hogy hányan cummantották már be.
A te dolgod, azt veszel amit akarsz, de 1 hónap múlva lécci ne offold majd a többi topikot miután törölték a játékod.
-
MgNp
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Na, akkor utoljára szemetelem a fórumot a hozzád hasonlók miatt. a dayz ára jelenleg 12-16 kulcs között mozog. (piacon megveszed kb 1.33 USD-ért ha dota, kicsit drágábban ha más játék kulcsa, természetesen ettől is függ h 12, vagy pl 16 kulcsot kérnek érte.) matekozzunk. 1.4*16=22,4, ami a legdrágább eset. a DayZ jelenlegi ára 24 Eur. (Ja EUR, nem USD, szóval megint a felém hajlik az a fránya számtan)
Ha szeretnéd linkelek legalább 3 megbízható steam approved oldalt, ahol ilyen áron mozognak az játékok.Tehát a kereslet kínálat egyensúlya alapján érdemes kulcsért, egyéb wallet-es értékért boltolni.
Ez az egyik.
A másik amin el kellene hogy gondolkozz(atok.) Ide illő Hsz-t írtam, aki akar rámír, megbeszéljük, aki nem, nem. Na bumm. De az ilyen kocka okoskodástól rosszul vagyok. Muszáj odaugatni, odaírni valami kötekedő majomságot, annak ellenére hogy igazatok sincs. Igyekszek fair üzletet csinálni, nem húzom sem a saját, sem más idejét. Nem 10USD ért akarok DayZ-t szerezni, hanem 17-21ért, ami reális.
Ha valóban építő jellegű dolog lenne elfogadnám, de ez nem más, puszta "muszáj ideírnom mert okos vagyok" dolog. Ettől kíméljetek meg a továbbiakban, nem a fórumra való, ha izgat írj üzenetet, ne ide szemetelj. Bocsi a többiektől, én nem akartam ezzel foglalkozni. -
Stockbauer79
tag
Borderlands 2 Goty érdekelne,cserébe Payday:The Heist;Portal,illetve TF2 kulcsot adnék.
Valamint lehet ezek közül is szemezgetni, hátha...:
Xotic
Skydrift
Rush Bros
Conquest of Champions: Steam Starter Kit
Interstellar Marines
Dead Island: Epidemic <----- MEKKORA CSÁSZÁRSÁG
Aerena - Clash of Champions
Enclave
Pid
Flashout 2
Defy Gravity ExtendedAjánlatot privátban.
-
MgNp
csendes tag
Sziasztok!

Én DayZ-t, vagy Rust-ot keresek.
Amit ajánlani tudok: a marketen megfelelő mennyiségű kulcs/item vásárlása cserébe.
Egyébként van itt akinek van tapasztalata a fent említett két játékról? Érdekelne egy két infó, milyen a hangulatuk, bejött-e, hasonlók

-
Qmi
tag
Sziasztok.
Keresek: Stronghold Crusader HD , Blocks That Matter
Cserébe van: Wallet pénz, Kártya, stb.
-
torokakos11
csendes tag
Sziasztok van egy steames Supreme Comander Gold Edition (Alap + Forged Alliance) amit cserélnék valamilyen Steames játékra!
-
AngelHeart
csendes tag
Sziasztok
Rajtam maradt egy Counter Strike GO elcserélném Ajánlatokat várok privátban vagy itt vagy a Steam-en.
http://steamcommunity.com/id/AngelHeartHun/ Nem a barát listámat akarom növelni elég egy üzenet is

-
AngelHeart
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
.
-
Mardel
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Ha jol remlik tf2outposton van aki cserel 1 tf2 kulcsot 8 db ref. metalra.
Steam marketen nem lehet venni.
-
Kareszovics
addikt
Green Team Mountaintop-os hátteremet cserélném Pink Team-esre! Privátban jelezd, ha szeretnél cserélni!
Köszi!

-
whiteseed
csendes tag
Amik vannak (steam key-ek)
Airline Tycoon 2 Gold:
Anna Extended Edition:
Bang Bang Racing:
Blood Knights:
Ceville:
Crash Time 3:
DARK:
Demonicon:
Disciples III: Renaissance:
Dungeons: The Dark Lord:
Grand Ages: Rome:
M.U.D. TV:
Omerta: City of Gangsters Gold
Patrician III:
Patrician IV Gold:
Port Royale 3 Gold:
Racing Manager 2014:
Rise of Venice:
SlamIt Pinball:
The First Templar:
Tropico Reloaded:
Who's That Flying?!
Ziro:Never Settle forever silver kupon
Amikre szívesen cserélnék:
Alice: Madness Returns
Anno 2070
Godus
Might & Magic: Heroes VI
Rise of Nations: Extended Edition
Saints Row IV
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Sid Meier's Civilization V: Brave New World
Total War: ROME II
Battlefield 4
Minecraft -
cunnir
tag
Sziasztok.
Van:
The Elder Scrolls V: Skyrim(alap)Keresek:
Kingdoms of Amalur: Reckoningköszönöm

-
maddionmax
senior tag
Lenne pár játékom cserére:
- Warlock 2: The Exiled Great Mage Edition (1 db.)
- Civilization V. - Gods and Kings (2 db.)
- Omerta: City of Gangsters - Gold Edition (1 db.)Nem bundle játékok érdekelnének cserébe, többit privátban.
-
medve5
csendes tag
Skullgirls 1db TF2 kulcsért vihető
-
Föcsök
aktív tag
Keresek Grid Autosportot és/vagy valami jó RTS játékot ha van valakinek.
-
x_o_n
veterán
Batman™: Arkham Asylum GOTY
F.E.A.R. 2: Project Origin
F.E.A.R. 3
Batman™: Arkham Origins DLCcserélném más nekem meg nem lévő játékokra
-
joe-ker
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Itt a kártya csere-bere topic. Szerintem hamarabb észreveszi akinek van.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Ha esetleg valakinek megvan Steamen a következő játékok valamelyike, és van pár extra kártyája, az írjon privátot:
- Duke Nukem 3D Megaton Edition (Assault Enforcert keresnék Assault Trooperért cserébe, már csak ez kell a kitűzőhöz).
- Batman: Arkham Asylum GOTY (Batman, Harley Quinn és Poison Ivy kártyát cserélnék bármelyik másikra)
Egyelőre ennyi. Köszi előre is.
-
medve5
csendes tag
Contagion - 2db tf2 kulcs
Project Zomboid - 3db tf2 kulcs -
troger911
tag
Hali!
Maradt pár Desurás játékom:
Heileen
Bionic Heart
Eve Burst Error
dUpLicity ~Beyond the Lies~
Little Trus Man
ALCARYS COMPLEXEgy-két steam játékért, ami [nincs meg] vihetőek!
-
Trojan64
csendes tag
Sziasztok!
Spec Ops The Line 100% gamefly árengedmény kupont cserélnék nem humble és indie játékra.http://store.steampowered.com/agecheck/app/50300/
http://digital.gamefly.co.uk/#!/download-spec-ops-the-line/5004057?pf=PC -
Crytek
nagyúr
A piacon a TF2 ref metalra hogy a bánatba kell rákeresni milyen néven?
Mondták igen
Akkor embert is kell keresni aki olyat árul 
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintetek mennyi dota2 kulcsért reális egy Skyrim (legendary vagy sima)?
-
doc
nagyúr
cserere ajanlom:
The Ship, The Ship Single player (steam gift)
Gun monkeys (steam gift)
Sine Mora
Savant: Ascent
Runespell: Overture
VVVVVV
Thomas was Alone
Race Injection
Savant - Ascent
Superfrog HD
Syberia 2
Worms Blast
Worms Crazy Golf
Worms Ultimate Mayhem
Worms Pinball
Day One: Garry’s incident
Symphony
Kingdom Elemental
Slip
Sweezy Gunner
Clickr
Galaxy on Fire 2™ Full HD
Tiny & Big in Grandpa's Leftovers
Beatbuddy: Tale of the Guardians -
Recsee96
csendes tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Este van melóztam fáradt vagyok ! Igazad van

-
-
takessz
senior tag
Üdv tudom ingyenes volt a Bf3 de szereteném elcserélni Steam-en egy Far Cry 3 ra vagy egy Grid 2 akit érdekelne irjon!!!
-
Ace owner
addikt
Üdvözletem!
Keresek CS GO SWAT kártyát, tudok érte adni COD Black Ops II Zombies kártyát.
-
Noop
csendes tag
- Sid Meier's Civilization V
- Upgrade Civ V Standard to Gold EditionEzeket cserélném.
Üdv,
Noop -
Rusher
őstag
Payday 2-t keresek cserébe tudok adni Rage kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor embert is kell keresni aki olyat árul 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)